Wat kan ik voor jou doen?

Wat kan ik voor jou doen?


Hopelijk vind je het leuk om te zien wat er allemaal gemaakt is de afgelopen jaren door Maak het Hip. Maar welk gezicht hoort erbij? En zijn de producten te koop? Hoe kan je daar dan aankomen? Verzorgt Maak het Hip workshops? Het zijn vragen die je kunt hebben.
Welk gezicht hoort er bij Maak het Hip?


Mijn naam is Gerbelien. Ik ben graag creatief bezig en heb met heel veel technieken gewerkt. Uiteindelijk heb ik mijn plek gevonden: werken met glas.

Ik houd erg van kleuren. Dit zie je ook terug in mijn werk. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. 

Het is een leuke uitdaging om ideeën uit te werken en zo iets nieuws te creëren. Ik werk vanuit mijn hart en ik wil dit graag delen! 


Zijn de producten te koop?


Heel veel van de producten van Maak het Hip zijn inderdaad te koop. In enkele fysieke winkels: Juffrouw Saartje

Stoofsteeg 19

Gouda


Zou je iets willen kopen van glas wat je hebt gezien op deze site; je kunt altijd contact met me opnemen.

Dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.


Er zijn ook markten waarop Maak het Hip te vinden is. Via de sociaal media kanalen van Maak het Hip communiceer ik hierover.


Workshops verzorgt door Maak het Hip

.

Wil je graag een workshop volgen van Maak het Hip?  

Vul het contactformulier in en geef je wensen aan.

Macrameworkshops kunnen op locatie gegeven worden. Maximaal aantal deelnemers is afhankelijk van het werkstuk.

De workshop Tiffany vindt plaats in mijn ateliertje. Hierdoor kan ik maximaal 2 personen tegelijk ontvangen.

Als je een keertje glaskralen wilt branden, dan kun je de workshop glaskralen branden volgen. Deze kan gevolgd worden door 1 persoon.


Binnenkort volgt er meer informatie per workshop.

Kun je niet wachten? Vul het contact formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden en prijzen met je door te nemen.

Oilily-look-like zomertas


Het avontuur van Maak het Hip begon met de Oilily-look-like zomertas.


Deze tas heb ik ontworpen, nadat ik geïnspireerd raakte door het Oilily servies. Mijn vriendin heeft daar een mok van en ik dacht: daar ga ik een tas van maken! 

Mijn plan werd heel snel breder bekend en al snel werd duidelijk dat er veel interesse is voor het patroon. Daarom heb ik deze uitgewerkt en ik hoop dat heel veel mensen plezier gaan beleven aan het maken en gebruiken van deze tas! Ik ben er verliefd op! 


Heel veel succes en plezier met het maken. Een hippe tas, waar meer voor nodig is dan netjes kunnen haken. Maak het hip, meer dan haken! 

Het werk is na het haken echter nog niet gedaan! De tas moet nog gevoerd worden, eventueel verstevigd en de handvatten moeten er nog aan bevestigd worden .


Dit patroon kun je voor 8,95 euro aanschaffen. Stuur me een mailtje met de vraag om het gewenste patroon (contact@maakhethip.nl).

Als je geld op mijn rekening is ontvangen (NL88INGB0660351447 t.n.v. G.E.G. Cocx-Wilschut) onder vermelding van Maak het Hip en bij opmerking hebt geschreven Oilily-look-like zomertas, stuur ik een mail terug met het patroon.

Veel plezier ermee!